Plata CARD tichete vacanță ONLINE, în 2 minute!

marţi, 29 septembrie 2020
marţi, 06 octombrie 2020

Camera 1:

Formular de rezervare
Datele tale ne sunt necesare pentru efectuarea rezervării
Alege o cameră pentru a rezerva
Booking - 8,7 - Fabulos
VONRESORT Golden Coast & Aqua oferă facilități extinse unice concepute special pentru familii cu copii, printre care un miniclub supravegheat video, cursuri de limbi străine pentru copii și o varietate de jocuri si activitati. La Hotel există piscine pentru copii și bebeluși. Hotelul are disponibile activități ecologice, precum hrănirea animalelor. Pentru turistii mai tineri se organizează și ore de dans.

Pe lângă un restaurant special pentru copii, o mini-discotecă și un loc de joacă, aici regăsiți activități creative precum origami, ateliere de artizanat și jocuri tip puzzle, astfel încât copiii dvs. să aibă parte în egală măsură de distracție și implicare pe durata sejurului la VONRESORT Golden Coast & Aqua.

La cerere și la un cost suplimentar, Hotelul asigură servicii de babysitting, cădițe de baie și cărucioare pentru copii. În plus, sunt oferite gratuit pătuțuri și scaune înalte pentru copii. Printre alte facilități ale hotelului se numără încălzitoare de biberoane și blendere, care să ușureze pregătirea meselor pentru bebeluși.

Hotelul este la malul mării si se află pe o plajă privată lungă, acoperită cu nisip, de pe coasta Mării Mediterane. Hotelul are 2 piscine în aer liber, un parc acvatic cu 3 piscine și 11 tobogane de apă și un centru spa. Turistii beneficiază de WiFi gratuit.

Restaurantul principal serveşte preparate sub formă de bufet, iar restaurantul à la carte oferă fructe de mare şi mâncăruri cu specific turcesc şi italian. In resort există 7 baruri unde vă puteți delecta cu o varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice.

Aeroportul Antalya se găsește la 55 km distanta de Hotel.

Cuplurile apreciază în mod deosebit acest Hotel. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur pentru 2 persoane pe booking.
Alege o cameră pentru a rezerva