Plata CARD tichete vacanță ONLINE, în 2 minute!

joi, 29 septembrie 2022
joi, 06 octombrie 2022

Camera 1:

Formular de rezervare
Datele tale ne sunt necesare pentru efectuarea rezervării
Alege o cameră pentru a rezerva
IMPORTANT! NU RASPUNDEM DE INFORMATIILE PRIVIND FACILITATILE HOTELULUI! Acestea sunt cu titlul informativ și pot suferi modificări în orice moment, în funcție de politica hotelului!

Amplasat la doar 18 km de Râmnicu Vâlcea, Hotelul Orizont din Călimănești-Căciulata vă invită să vă petreceți sejurul și vacanțele într-un decor liniștitor, confortabil și elegant, chiar în centrul stațiunii Căciulata. Aerul curat și peisajul îmbietor îți oferă cu siguranță un sejur de neuitat, Călimănești-Căciulata fiind un loc nemaipomenit pentru relaxare. Vârful muntelui Cozia, râul Olt se pot observa cu ușurință de către turiștii cazați la acest hotel.

CAZARE
Hotelul Orizont Cozia *** pune la dispoziția turiștilor 96 de locuri de cazare în Căciulata (19 camere matrimoniale , 24 camere twin și 4 apartamente) cu facilitate și confort de 3 stele într-o atmosferă caldă și intimă cu: mic dejun bufet suedez, telefon linie internațională, seif la recepție, distribuirea corespondenței, saună, masaj, biliard, masa de fotbal, spațiu de joacă pentru copii în interior, plata prin cartea de credit, parcare iluminată și păzită, lift, săli de conferință și tratament balnear.

MASĂ
Hotelul dispune de un restaurant modern si elegant, Salonul Verde, cu dotări la standarde europene (în care se pot organiza, reuniuni, aniversări, petreceri organizate, mese festive). Meniul restaurantului extrem de diversificat, alcătuit din peste 80 de preparate (tradiționale, exotice, preparate culese din bucătăria internațională și multe noutăți culinare, precum și o bogată gamă de băuturi alcoolice și nealcoolice) poate satisface și cele mai rafinate gusturi.
Hotelul dispune și de o sală de evenimente la etajul doi (Salonul Roșu) cu terasa cu o panoramă absolut superbă în care se pot organiza diverse evenimente.

TRATAMENT
Inaugurată în 2012, baza de tratament a hotelului dispune de dotări moderne pentru un tratament balnear de calitate.
AEROSOLI - Afecțiuni tratate cu aerosoli la Călimănești-Căciulata: sinuzite, rinite cronice și alergice, bronșite cronice, bronșită tabacică.
MAGNETOTERAPIE - Afecțiuni tratate prin magnetoterapie: spondiloza cervicală, contuzii, artroze dorsale, epicondilite, fracturi, hematom, artroza membrelor superioare și inferioare, periartrita scapulo-humerală, lombalgia, artroza lombosacrală, luxații, contracturi musculare, osteoporoza, pseudoartroze, artrita reumatoidă, tendinite, ulcer varicos.
LASERTERAPIE - Indicații: acnee, alopecie, cicatrici cheloide, cicatrici recente, arsuri, dermatite, furunculoza, hematoame, herpes, striuri, epicondilite, bursite, dureri reumatice, arsuri, ulcere varicoase, eczeme, traumatisme, celulita.
BĂI GALVANICE - Indicații: tulburări circulatorii, vasomotorii.
ELECTROTERAPIE - Afectiunile tratate: afecțiuni reumatice, ortroze, bursite, tendinite, întinderi de ligamente, întinderi musculare, contracturi musculare, stimulare neuromusculară.
PARAFINĂ - Indicații privind parafinoterapia - parafina se aplică pe segmente limitate și numai în anumite afecțiuni ale pielii: plăci vechi de psoriazis, forme hipercheratozice de lichen simplu, alopecie în cuiburi, plăci infiltrate limitate de neurodermită și eczema cronică, forme limitate de sclerodermie, acnee, coșuri conglobate, puternic infiltrate etc. În cosmetică, parafinoterapia se folosește in cazuri de: bărbie dublă, acnee, ten ofilit, pielea uscată, descuamată a mâinilor și picioarelor etc.
ULTRASUNETE - Afecțiuni tratate: reumatice, artroze, bursite, tendinite, întinderi de ligamente, cicatrici keloide, întinderi musculare, contracturi musculare.
UNDE SCURTE
KINETOTERAPIE
MASAJ
AFECȚIUNI ALE ARTICULAȚIILOR:
- artrite acute, cronice;
- capsulite acute și cronice;
- sindromul de tunel carpian;
- inflamații ale articulatiei genunchi;
- artroze.
AFECȚIUNI NEUROLOGICE:
- brahialgie;
- herpes zoster;
- nevralgii intercostale.

RELAXARE
Centrul Wellness & SPA pune la dispoziție o piscină cu apă dulce încălzită la 30°-32° C, o piscină cu apă sărată încălzită la 35° – 36° C – adusă direct de la Ocnele Mari, două jacuzzi pentru răsfăț maxim, dușuri moderne cu hidromasaj și cromoterapie.
Printre altele, la sauna finlandeză beneficiați pe deplin de cromoterapie, baie turcească – hamam, care vă învăluie în aburul înmiresmat de mentă și eucalipt, fântâna de gheață pentru revigorare maximă, dușul emoțional ce îmbină ploaia tropicală cu ceața rece dar și cu masaj acvatic, cabine de masaj și sala de cromoterapie și de relaxare.
Salina din cadrul Hotelului Orizont Cozia este de asemenea o noutate, având pereții din cărămizi de sare de Himalaya, sarea provenind din munții Himalaya, cu proprietăți terapeutice speciale și o grotă de sare formată din bolovani de sare de la Ocnele Mari. În salină sunt inhalați aerosoli salini cu ajutorul cărora se tratează diverse afecțiuni, în special afecțiunile respiratorii.

POLITICA ANIMALE DE COMPANIE:
Nu sunt acceptate animale de companie.

INFORMATII UTILE DESPRE CACIULATA :

AFECTIUNI TRATATE IN CACIULATA

IZVOARE MINERALE IN CACIULATA

TRATAMENT BALNEAR IN CACIULATA

PISCINE SI STRANDURI IN CACIULATA
Alege o cameră pentru a rezerva